Taste cooking

Kapros-joghurtos öntet

Kapros-joghurtos öntet elkészítése:

  • 2 kis doboz natúr joghurt 
  • szárított kapor
  • szárított fokhagymapor
  • vagy boltban kapható kapros-joghurtos porból 1 tasak

A joghurtokat egy kisebb tálkába öntjük, hozzákeverjük a száraz hozzávalókat és alaposan elkeverjük, hogy az csomómentes legyen. Hagyjuk egy kicsit állni a hűtőben, majd 10-15 perc elteltével, amikor a por elegyedett a joghurttal, fogyasztásra kész. Ha nincs kész por változatunk, akkor a joghurtokhoz sót, borsot, kaprot és fokhagymaport vagy áttört fokhagymagerezdeket keverünk. Ebben az esetben is ajánlatos hűtőben állni hagyni. 

Kommentek

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!