Taste cooking

Barackos filézett csirkecomb sajtrátéttel – nyári ízek tél derekán

Most elsősorban azok figyeljenek, akik kedvelik a GYÜMÖLCSÖS HÚSokat, ugyanis tudom, hogy ez az ételek körében az egyik legmegosztóbb fogás. Én személy szerint nagyon kedvelek mindenféle gyümölcsös dolgot, bár nem vagyok édesszájú. Felkapott, közkedvelt az ananászos csirkemell, aszalt szilvával töltött pulykamell és sorolhatnám.  Ma  azonban új ízt hoztam! Filézett csirkecombot vásároltam, nem feltétlen gazdaságossági szempontból,… Tovább »

Instans vs. “sk” lasagne

Előző bejegyzésemben egy teljesen saját kezűleg /sk./ elkészített lasagne receptjét osztottam meg Veletek. Felvetődhet azonban Bennetek a kérdés, megjegyzem jogosan…miért éri meg ennyi időt és energiát beletenni egy ételbe, amikor meg lehet venni a dobozos, úgymond instant változatát is a boltokban, melyhez csupán tejre, sajtra és darál húsra van szükségünk. Én, aki évekkel ezelőtt instant… Tovább »

Lasagne – original italian taste magyarul

LASAGNE – az olasz hódító Ez az étel eltaposott már jó néhány kritikus séf korszakot, hiszen Ciceró idejében már rengeteg embernek okozott hatalmas ízélményeket. A híres szónok legkedvesebb fogása volt, Kr. e. I. században. Eredetét tekintve kétségeim vannak, talán arab, talán etruszk…egy a fontos, hogy rettenetesen finom és sokarcú főétel. Mégis mitől olasz? Attól, hogy… Tovább »

Előszó Tőlem Nektek :)

Kedves Olvasó, kétgyermekes édesanyaként igyekeztem valahogy megszeretni a háztartást, megtalálni mindenben azt a kis örömforrást, mely hozzásegít a könnyebb és szórakoztatóbb munkamenethez. Különösen így volt ez a konyhával és az ott eltöltött idővel, mely nagyrészt ételek főzésével, desszertek sütésével és MOSOLYOGVA zajlik, de nem volt ez mindig így… Ha szeretnél belekóstolni a főzés élményébe, ha… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!